Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Jag förstår!
Starta BankID-programmet och skriv in din säkerhetskod.
Lediga Jobb

Finns ingen text för språk 'Svenska' och ID 'ivLedigtJobb'

Välkommen att söka jobb hos oss! Frågorna nedan hjälper oss att hitta rätt kandidat. Frågor markerade med asterix (*) är obligatoriska och måste besvaras innan ansökan kan skickas.

Besvara Frågor

Frågor att besvaraHar du någon arbetslivserfarenhet inom yrket?Obligatorisk!Jag har B-körkortObligatorisk!Hur fick du kännedom om jobbet?Obligatorisk!Vi är angelägna om att bedriva verksamhet av hög kvalitet, och att kännetecknas av gott bemötande. Beskriv kortfattat vad ett gott bemötande betyder för dig.Obligatorisk!Till din ansökan ska du bifoga personligt brev och CV i nästa steg, max 2 bilagor. Bifogar du något dokument?Obligatorisk!Kompletterande frågorHar du erfarenhet av att arbete inom sjukhusvård?Obligatorisk!Har du möjlighet att arbeta obekväm arbetstid (kväll och helg)?Obligatorisk!

Bifoga filer

Gör så här om du vill bifoga en fil: 1. Klicka på Bläddra och välj den fil du vill bifoga. 2. Klicka på Bifoga. Godkända filformat är pdf, doc, rtf, txt, docx, ppt och pptx och max filstorlek 5 mb
Var god vänta, systemet kontrollerar filen
Bifogade filer
Bifogade filer
Ta bortBenämningKategori
Antal: 0 st

Skicka ansökan

Vänligen kontrollera dina svar ovan. När du är klar med din ansökan klickar du på Spara.